Bliv MEDLEM og TILMELD til hold

Ved tilmelding til hold – klik på Clumeo logoet til højre.

Vi har i JGI-Swim valgt, at vi fra den kommende sæson 2018-2019 overgår til det app baserede medlemssystemet Clumeo. Det vil sige, at du kan tilmelde dig hold og aktiviteter samt følge med i, hvad der sker i klubben via computer eller mobil og pads, hvis du har downloadet app’en.

Alle nuværende medlemmer vil på mail få en invitation fra Clumeo om at oprette en (hoved)profil i systemet.  Under hovedprofilen kan der oprettes lige så mange ”administrerede” underprofiler, der ønskes. Det vil sige, at hele familien ligger samlet under én profil. Som forælder opretter du dig selv og derefter tilføjes dine børn, partner mv. som administrerede profiler under din profil.

Tilmelding for nuværende medlemmer åbner søndag den 3. juni 2018, kl. 18.00.

Nye medlemmer kan oprette en profil, men først tilmelde fra søndag den 17. juni 2018, kl. 18.00.

Clumeo hjælper JGI-Swim med at samle det hele på en app baseret platform. Vi opfordrer derfor til at du aktivt går ind og oprette en profil, da alt der vedrører klubben, f.eks. tilmelding, aktiviteter, kontingentbetaling, arrangementer og kommunikation fremadrettet vil foregå igennem Clumeo.

Det anbefales, at du ser nedenstående step by step video inden du starter oprettelsen af en profil(er) samt tilmelding.

Clumeo’s step by step video, om hvordan du opretter profil(er) og tilmelder dig og/eller dine børn til hold.

Har du allerede en profil i Clumeo skal du klikke på uret nede i venstre hjørne. Skriv ”JGI-Swim” i søgefeltet øverst og søg efter klubben. Når du har fundet ”JGI-Swim” tilmelder du dig klubben ved at trykke på den røde knap ”Tilmeld” øverst til venstre.

Som medlem af JGI-Swim på Clumeo, kan du på din profil altid få overblik over de hold du er tilmeldt, dine betalinger, event, camps og beskeder fra klubben.

Har du behov for hjælp/vejledning i forhold til ovenstående eller andre af Clumeo’s funktioner kan du altid gå ind på Clumeo’s hjælpecenter på: www.support.clumeo.com

Du kan også henvende dig til Clumeo ved at sende en mail til: support@clumeo.com eller ringe til deres kontor på tlf.: +45 20 60 33 88, hvor de sidder klar til at hjælpe alle hverdage kl. 9-16.

Vi beklager besværet med igen at skulle oprette profil i et nyt system, men håber du og familien fremover bliver glade for systemet og dets fordele, hvor du bl.a. kan tilmelde til hold og følge med i, hvad der sker i klubben via app’en i ”Skyen” uanset, hvor du befinder dig.