Tilmeldingsinfo

Fra april 2019 benytter klubben medlemsystemet Conventus.

Alle i sæsonen 2018-2019 aktive medlemmer, der er tilmeldt Clumeo, bør være flyttet over i Conventus så vidt vi har haft alle nødvendige medlemsoplysninger.

De medlemmer der allerede har en profil i Conventus kan stadig benytte denne. Det anbefales at tjekke oplysningerne i profilen for at sikre, at adresse, mail, mobilnr. mv. er korrekte. Har du glemt din adgangskode, kan du i bunden af forsiden på hjemmesiden via MEDLEMSLOGIN få en ny adgangskode.

Tilmelding til sæsonen 2019-2020 åbnes for NUVÆRENDE medlemmer:
Søndag den 2. juni 2019, kl. 19.00

Tilmelding til sæsonen 2019-2020 åbnes for NYE medlemmer:
Søndag den 16. juni 2019, kl. 19.00

Begge dage sidder vi klar til at hjælpe og svare på spørgsmål fra kl. 18.45 til 21.00 på mobilnr. 23 98 66 11.

Sådan tilmelder du til et hold

I fanen “Tilmelding til hold” vælges den holdtype du eller dit barn skal gå på – f.eks. “Begynder 2 hold” eller “Forælder/Barn hold”. Derefter vælger/klikker du på knappen “Tilmeld” på det hold du ønsker at tilmelde på. Du kan få yderligere oplysninger om holdet ved at klikke på knappen “Info”.

Har du en profil i Conventus kan du indsætte enten mailadresse eller mobilnr. i “Allerede medlem” og taste din kode, så kommer du ind på profilen. Har du flere profiler under samme adgang, skal du vælge den som skal tilmeldes holdet. Derefter kommer du automatisk videre til betalingssiden. Betaling skal ske samtidig med tilmeldingen. Der kan kun benyttes Dankort/Visa Dankort.

Har du IKKE en profil i Conventus/er nyt medlem, skal du ved tilmeldingen udfylde skemaet til højre “Nyt medlem”, acceptere handelsbetingelserne og evt. “ønsker at modtage nyheder” og klikke på “Tilmeld”. Derefter kommer du automatisk over til betaling. Betaling skal ske samtidig med tilmeldingen. Der kan kun benyttes Dankort/Visa Dankort.

Venteliste

Er der ikke flere ledige pladser på et hold, er der mulighed for at vælge, at du/dit barn kommer på venteliste. Hvis der bliver en ledig plads på holdet, sendes en mail/sms til den på tilmeldingen anførte mail/mobil med besked om, at der er en ledig plads. Pladsen skal accepteres og betales indenfor 72 timer, hvorefter den tilbydes den næste på ventelisten.