Aqua aktivitetshold for 9 – 15 år

Klik her for tilmelding til holdene

Aqua Adventure for 9 – 11 årige

Kan du li’ vand og svømning, men gider du ikke bare svømme baner hele timen?

Er du mellem 9 og 11 år og kunne tænke dig at lege dig til forskellige færdigheder i vand, så er Aqua Adventure holdet noget for dig. Holdet er både for drenge og piger.

Har du lyst til at prøve en masse forskellige vandaktiviteter – dykning, vandspil, konkurrencer for sjov, anderledes svømning, slå vejrmøller i vand og mange andre vandudfordringer? Og har du lyst til at stifte bekendskab med livredning, udspring, synkro og vandpolo gennem bevægelse og aktiviteter i vandet samt lære noget om førstehjælp og livredning? Så kom og være med på Aqua Adventure holdet torsdag aften.

Der vil være forskellige temaperioder, der foregår i samarbejde med trænere i de forskellige discipliner. Det er et krav for at deltage, at du kan svømme på Begynder 2 niveau. Det vigtigste er ikke at være en super svømmer, men at have mod på at udfordre dig selv og indgå i fællesskabet.

Har du ideer til nye udfordringer og aktiviteter i vandet, så fortæl det til instruktørerne. De elsker ideer til nye aktiviteter – det er udgangspunktet for udformningen af undervisningen.

Undervisningen på Aqua Adventure er på 40 minutter.

Aqua Challenge fra 11 år

Søges: Piger og drenge med lyst til at blive udfordret og at udfordre andre (du skal minimum være på Let Øvet 1 svømmeniveau).

Haves: Svømmehal med 25 meter langt og op til 4 meter dybt bassin og mega mange ideer at bruge det til.

Vil du være med på et hold hvor der altid sker noget nyt?
AquaChallenge er for dig der gerne vil svømme, lege, konkurrere og udfordre dig selv i vand, sammen med andre. Vi har fokus på:

  • At bruge fantasien til at lave forskellige lege, konkurrencer og aktiviteter i vandet
  • At lave aktiviteter sammen som et hold
  • At træne på nye måder i vandet
  • At have det sjovt hver gang vi mødes

Vi glæder os til at have dig med på holdet !!

Undervisningen på AquaChallenge er på 40 minutter.