Aqua aktivitetshold

Klik her for tilmelding til holdene

Aqua Adventure for 9 – 11 årige

Kan du li’ vand og svømning, men gider du ikke svømme baner?

Kunne du tænke dig at prøve at gå på vandet eller noget i den retning? Så er Aqua Adventure holdet noget for dig. Holdet er for både drenge og piger.

Du vil blive udfordret i en masse forskellige vandaktiviteter – dykning, vandspil, konkurrencer for sjov, anderledes svømning, slå vejrmøller i vand, detektivopgaver på bunden og mange andre vandudfordringer? Du får mulighed for at prøve forskellige vanddiscipliner samt lærer noget om førstehjælp og livredning.

Der vil være forskellige temaperioder, der foregår i samarbejde med trænere i forskellige discipliner. Det er et krav for at deltage, at du kan svømme på Begynder 2 niveau. Det vigtigste er ikke at være en super svømmer, men at have mod på at udfordre dig selv og indgå i fællesskabet. Aktiviteterne foregår i det store bassin.

Har du ideer til nye udfordringer og aktiviteter i vandet, så fortæl det til instruktørerne. De er altid parate til nye udfordringer og at få ideer til nye aktiviteter – det er udgangspunktet for udformningen af undervisningen.

Aqua Adventure holdet er i vandet torsdag aften – håber du har lyst til at deltage!

Undervisningen på Aqua Adventure er på 40 minutter.

Aqua Challenge fra 12 år

Søges: Piger og drenge med lyst til at blive udfordret og at udfordre andre (du skal minimum være på Let Øvet 1 svømmeniveau).

Haves: Svømmehal med 25 meter langt og op til 4 meter dybt bassin og mega mange ideer at bruge det til.

Vil du være med på et hold hvor der altid sker noget nyt?
AquaChallenge er for dig der gerne vil svømme, lege, konkurrere og udfordre dig selv i vand, sammen med andre. Vi har fokus på:

  • At bruge fantasien til at lave forskellige lege, konkurrencer og aktiviteter i vandet
  • At lave aktiviteter sammen som et hold
  • At træne på nye måder i vandet
  • At have det sjovt hver gang vi mødes

Vi glæder os til at have dig med på holdet !!

Undervisningen på AquaChallenge er på 40 minutter.

Familie aktivitets- og livredningshold – fra 8 år

Er I til vand, udfordringer, samvær og fællesskaber? Har I lyst til at lære livredning samt kunsten at yde den bedste førstehjælp? Så har vi instruktørerne, der brænder for at igangsætte aktiviteterne.

Ved du, at livredning kan dyrkes både for sjov og som konkurrencesport?

Holdet vil være en blanding af forskellige og udfordrende fællesaktiviteter samt en sjov og meningsfuld læring om at redde liv og hjælpe hinanden og andre. Altså kunne gøre en forskel, hvis og når ulykken sker.

I vil bl.a. lære om hjerte-lungeredning, at tilkalde hjælp, bevare overblikket, samarbejde og redning til vands, hvilket kan være den faktor, der gør at et andet menneskes liv reddes.

Derudover skal I bl.a. spille skildpaddefodbold, løse vandgåder og race på board. Det er sjovt, anderledes, foregår i vand og alle får brugt både ben-, arm- og lattermuskler.
Undervisningen på Familie aktivitets- og livredningsholdet er på 40 minutter.