Er du vores nye kollega ??

Har du en baggrund som svømmeinstruktør, svømmelærer, træner, nuværende eller tidligere konkurrencesvømmer og brænder for svømning og undervisning – så håber vi at høre fra dig!

A6 JGI-Swim har en masse vandglade børn, unge og voksne, der skal lære at svømme eller deltager på vandaktivitetshold. Undervisningen foregår i Jyllinge Svømmehal, Planetvej 35, 4040 Jyllinge.

Vi søger instruktører/undervisere til sæson 2021-2022. Har du lyst til at være en del at underviserteamet i A6 JGI-Swim så send en ansøgning til instruk@jgi-swim.dk.

Klik her for at se stillingsannoncen

For yderligere information kontakt svømmeskoleleder Connie Højgård på mobil 23 98 66 11.

—————————————————————————————————————————————————————

Juniorføl

Kunne du tænke dig at blive hjælper i svømmeklubben, men er ikke fyldt 13 år endnu? Så har du mulighed for at starte som juniorføl.
Du skal være fyldt 12 år når du starter. Som juniorføl er du frivillig hjælper på vores Plask og leg hold i det lille bassin og er ulønnet.

 

Er du interesseret i et job som instruktør eller hjælper i JGI-Swim skal du sende en ansøgning til instruk@jgi-swim.dk, med info om dig og dine kvalifikationer, hvilken jobtype du søger samt navn, adresse og telefonnummer/e-mail.

Spørgsmål og yderligere information om de forskellige job og/eller svømmeklubben kan fås ved henvendelse til:

Svømmeskoleleder Connie Højgård
Mobil: 23 98 66 11 (træffes bedst om formiddagen) eller send en mail til: instruk@jgi-swim.dk

Maj 2021