Kommer du med til Klubmesterskab 2019?

Det afholdes søndag den 17. november 2019, kl. 15.00 til ca. 17.30 i Jyllinge Svømmehal

Der er opvarmning fra kl. 14.00-14.45 og stævnestart kl. 15.00.

Det håber vi du gør 😊
Ved mesterskabet skal du dyste/svømme mod andre svømmere fra svømmeskolen samtidig med at A6-konkurrencesvømmerne dyster mod hinanden. A6 er et startfællesskab for konkurrencesvømmere i svømmeklubberne Laksen, Slangerup og JGI-Swim.

Du kommer selvfølgelig kun til at svømme mod andre svømmere fra svømmeskolen, der er født i samme år som dig og af samme køn.

Er du født i 2012 eller efter kan du deltage i 25 m fri (valgfri svømmeart) med eller uden hjælpemiddel. Løb i denne gruppe starter stævnet. Medaljer overrækkes når alle løb/heat i denne gruppe er svømmet.

Er du født i 2011 eller før kan du deltage i 3 discipliner: 50 m fri (valgfri svømmeart), 50 m rygcrawl og 50 m brystsvømning (uden bælte og andre hjælpemidler).

Der er medalje til dem der bliver nr. 1, 2 og 3 hos pigerne og nr. 1, 2 og 3 hos drengene i hver aldersgruppe i hver disciplin. Du vil få en sej t-shirt, som bevis på, at du har deltaget i Klubmesterskabet.

Medaljeoverrækkelsen foregår i vores Cafe, og der vil være kage/frugt mv. og en kop kaffe til de voksne.

Mastersvømmere (årgang 1994 og ældre) kan deltage i Klubmesterskaberne. Se særlig invitation her.

Der er lukket for tilmeldingen.

Se invitationen ved at klikke her: Invitation til KlubMesterskab 2019

Har du ikke deltaget i et Klubmesterskab før, kan du her læse en introduktion til, hvad det er og hvordan det foregår. Introduktion til svømmeskolesvømmere til klubmesterskab