Info om tilmelding samt tilmeldingsguide

Klubben benytter medlemsystemet Conventus.

Tilmelding til sæsonen 2019-2020 åbnes for NUVÆRENDE medlemmer:
Søndag den 2. juni 2019, kl. 19.00

Tilmelding til sæsonen 2019-2020 åbnes for NYE medlemmer:
Søndag den 16. juni 2019, kl. 19.00

Begge dage sidder vi klar til at hjælpe og svare på spørgsmål fra kl. 18.45 til 21.00 på mobilnr. 23 98 66 11.

Sådan tilmelder du til et hold

For nuværende medlemmer anbefales det, at du tjekker din/dit barns/børns profil inden tilmeldingen. Det kan du ved at scrolle ned til MEDLEMSLOGIN i bunden af forsiden på vores hjemmeside www.jgi-swim.dk. Angiv mobilnr. eller mailadresse og skriv adgangskoden. Er det første gang du logger ind på profilen, skal du klikke på ”Glemt adgangskode”. Har du en adgangskode fra tidligere kan den benyttes.

Tilmelding foregår via hjemmesiden. Klik på fanen ”Tilmelding til hold”, hvorefter der kommer en liste med holdtyper. Når du klikker på den holdtype du ønsker at tilmelde på, fremkommer der en side med ”Betingelser, retningslinjer og information i forbindelse med tilmelding”. Når du nederst på siden klikker på den blå bjælke, accepterer du indskrivningsbetingelserne og sendes videre til en oversigt over holdene indenfor holdtypen. Find det hold du vil tilmelde på og klik på ”Tilmeld”. Info om holdet fås ved at klikke på ”Info”.

Nu er du inde på selve tilmeldingssiden.

Ved tilmelding af nye medlemmer skal du i rammen ”Nyt medlem” udfylde samtlige felter med oplysningerne på den der skal gå på holdet og sætte flueben i ”Jeg ønsker at modtage nyheder (E-mail, SMS)” såfremt du ønsker det. Er det et barn der skal tilmeldes SKAL det være barnets navn og fødselsdag der indskrives. Sæt flueben i ”Jeg accepterer handelsbetingelserne” og klikke på ”Tilmeld”, hvorefter du kommer over til betalingssiden.

Ved betaling med Dankort/VisaDankort skal du indtaste kortnummer, udløbsdato og kode, hvorefter der klikkes på den blå bjælke med beløbet.
Ved betaling via MobilePay skal du klikke på ikonet forneden og følge instruktionen.

Ved tilmelding af nuværende medlemmer skal du i rammen ”Allerede medlem” skrive mobilnr. eller mailadresse. Accepter handelsbetingelserne ved at sætte flueben i firkanten og klik på ”Tilmeld”.

På den følgende side skal du vælge den svømmer du ønsker at tilmelde til holdet. Er der kun én svømmer registreret med mailen/mobilnummeret vil det navn blive vist.
Er der flere registreret med samme mail eller mobilnr. vil alle navnene vises. Klik på navnet på den der skal tilmeldes holdet og du kommer til betalingssiden.

Ved betaling med Dankort/VisaDankort skal du indtaste kortnummer, udløbsdato og kode, hvorefter der klikkes på den blå bjælke med beløbet.
Ved betaling via MobilePay skal du klikke på ikonet forneden og følge instruktionen.

Når betalingen er gennemført modtager du en tilmeldingsbekræftelse på mail, og svømmeren er tilmeldt holdet.

VÆR OPMÆRKSOM PÅ

På alle hold, hvor der deltager en forælder/voksen og et barn – Baby,  Forælder/barn samt  Far/barn vandpolo – skal BÅDE barn og voksen tilmeldes holdet. Dvs. der skal laves 2 tilmeldinger.
Der står ud for holdet anført om tilmeldingen gælder BARN eller VOKSEN. Vær opmærksom på, at barn og voksen tilmeldes det samme hold/dag/tidspunkt.

familiesvøm skal alle der skal deltage på holdet tilmeldes. Der kan tilmeldes 2 børn og 2 voksne. Ved tilmelding skal der FØRST tilmeldes på VOKSEN 1 og BARN 1 derefter Voksen 2 og Barn 2.
Kontakt JGI-Swim (mobil 23 98 66 11), hvis flere end 2 børn ønskes tilmeldt familiesvøm. Børn skal være fyldt 6 år ved sæsonstarten i uge 34 for at deltage på holdet.

 

Venteliste

Er der ikke flere ledige pladser på et hold, er der mulighed for at vælge, at du/dit barn kommer på venteliste. Hvis der bliver en ledig plads på holdet, sendes en mail/sms til den første på ventelisten til den på tilmeldingen anførte mail/mobil med besked om, at der er en ledig plads. Pladsen skal accepteres og betales indenfor 72 timer, Efter 72 timer tilbydes pladsen den næste på ventelisten. Det er gratis at stå på venteliste.