Vejledning til tilmelding på svømmehold

 1. Klik på fanen ”Tilmelding til hold”.
 2. I det fremkomne popup vindue, vælges den kategori (børnehold, voksenhold, aktivitetshold mv.), der passer til den holdtype du ønsker at tilmelde på. Klik på holdtypen i fanen til højre.
  Den nye side viser klubbens ”Betingelser, retningslinjer og information i forbindelse med tilmelding”. Når du klikker på den blå bjælke forneden med teksten ”INDSKRIVNINGSBETINGELSER ACCEPTERES – TILMELD HER” godkender du betingelserne.
 3. Nu kan du se alle holdene på den holdtype du har valgt.
 4. Vælg det hold du vil tilmelde på.
 5. Er holdet fyldt, skal du vælge, om du vil tilmelde på et andet hold, hvis der er ledige pladser, eller du vil sætte dig/dit barn på venteliste. Det er gratis at stå på venteliste.
 6. På det hold du ønsker at tilmelde på, skal du klikke på knappen “TILMELDING” eller hvis der er venteliste på knappen ”VENTELISTE”.
 7. Er du eller den du skal tilmelde nuværende medlem skal du logge ind i rammen ”Allerede medlem”. Skriv enten mobilnr. eller mailadresse. Er der flere profiler tilknyttet mobilnummeret/mailadressen skal du klikke på navnet på den, du vil tilmelde på holdet og derefter klikke på ”Tilmeld
  Ved tilmelding af et nyt medlem skal du udfylde felterne i ”Nye medlemmer” og derefter klikke på ”Tilmeld”.
 8. Sidste trin er fotogodkendelse, hvor der skal svares på om: “Jeg er indforstået med at der må tages billeder af mig” – Giv tilladelse eller Nej tak. Fotogodkendelsen gælder KUN i forhold til, at JGI-Swim må fotografere i forbindelse med personens deltagelse i f.eks. Camp og stævner, samt fotografere på holdene. Billederne benyttes udelukkende på JGI-Swims hjemmeside, Facebookside samt anden form markedsføring af klubben. Når du har svaret på fotogodkendelsen og klikket på ”Næste” fremkommer en kvittering på din tilmelding.
 9. Er du skrevet på venteliste, vil du modtage en SMS eller mail, hvis der bliver plads på holdet. Du skal benytte det medsendte link for at godkende og betale for pladsen.
  Der kan sommetider være lidt problemer ifbm. linket. Så kan du i stedet gå ind på vores hjemmeside www.jgi-swim.dk.
 10. I bunden af forsiden er der et “Medlemslogin”. Log ind med din kode eller bed om en ny kode og godkend pladsen. Du skal godkende og betale kontingentet inden for 7 dage fra den dag du modtager mailen/SMS’en med tilbud om en plads på et svømmehold.

Kontakt Connie på instruk@jgi-swim.dk eller mobil 23 98 66 11, hvis du har spørgsmål til tilmeldingen.