Vejledning til tilmelding – sæson 2020-2021

Det er MEGET vigtigt at du inden tilmeldingen læser denne vejledning, da proceduren for tilmelding er anderledes i år grundet COVID 19.

Der er på nuværende tidspunkt (8/6-20) givet tilladelse til at åbne op for svømmehaller og indendørs
idrætshaller. Men da vi ikke kender konsekvensen heraf og derfor ikke kan være sikre på, hvornår vi kan starte svømmesæsonen, har JGI-Swim valgt, at man ved tilmelding til sæson 2020-2021 IKKE skal betale kontingent i forbindelse med tilmeldingen, men først vil blive opkrævet kontingent i august 2020.

Hvis vi som planlagt kan starte sæsonen i uge 34, vil du mandag den 3. august modtage en mail/SMS med info om, at der skal betales kontingent og hvordan det gøres.

Kontingentet skal betales inden for 7 dage fra den dag du modtager mailen/SMS’en.

Kontingentbetaling kan kun undgås, hvis man tilmeldes på venteliste. Derfor vil alle der tilmeldes et hold i første omgang komme på venteliste. På alle hold står tilmeldt en fiktiv person. Det skyldes at holdene kun kan oprettes i Conventus (vores medlemssystem), hvis der ved ”Antal deltagere” står 1 eller derover.

Conventus er ikke gearet til, at der ikke betales ved tilmeldingen, hvorfor fremgangsmåden er nødt til at være som følger:

 1. Klik på fanen ”Tilmelding til hold” på vores hjemmeside jgi-Swim.dk.
 2. I popup vinduet der fremkommer, skal du klikke på den holdtype du vil tilmelde på.
  Den nye side viser klubbens ”Betingelser, retningslinjer og information i forbindelse med tilmelding”. Når du klikker på den blå bjælke forneden med teksten ”INDSKRIVNINGSBETINGELSER ACCEPTERES – TILMELD HER” godkender du betingelserne.
 3. Nu kan du se alle holdene på den holdtype du har valgt.
 4. På holdene står der i midten: Ledige pladser: 0 ud af 1 ELLER hvis der er tilmeldte på holdet står der eks.:                     Ledige pladser: 0 ud af 1
  Venteliste: 3 personer

Antallet af svømmere der kan være på de forskellige holdtyper er lidt forskellig. Nederst i dette dokument er en liste med angivelse af, hvor mange hold der er af hver holdtype og hvor mange svømmere, der kan være på hvert hold af typen.

Overstiger ventelisten antallet af pladser på holdet, skal du vælge, om du vil tilmelde på et andet hold, hvor ventelisten ikke overstiger antallet af pladser eller du vil sætte dig/dit barn på venteliste.
Tilmelder du på et hold, hvor ventelisten overstiger det antal pladser der er på holdet, vil du forblive på venteliste når der åbnes op for betalingen med mindre, der er nogen der hopper fra holdet.

 1. På det hold du ønsker at tilmelde på, skal du klikke på knappen ”VENTELISTE”.
 2. Fra søndag den 7. juni 2020 kan nuværende medlemmer (svømmere tilmeldt et hold i sæson 2019-2020) tilmeldes. Som nuværende medlem skal du logge ind i rammen ”Allerede medlem”. Skriv enten mobilnr. eller mailadresse. Er der flere profiler tilknyttet mobilnummeret/mailadressen skal du klikke på navnet på den, du vil tilmelde på holdet og derefter klikke på ”Tilmeld

 3. Fra søndag den 21. juni 2020 kan også nye medlemmer Ved tilmelding af et nyt medlem skal du udfylde felterne i ”Nye medlemmer” og derefter klikke på ”Tilmeld”.
 4. Sidste trin er fotogodkendelse, hvor der skal svares på om: “Jeg er indforstået med at der må tages billeder af mig” – Giv tilladelse eller Nej tak. Fotogodkendelsen gælder KUN i forhold til, at JGI-Swim må fotografere i forbindelse med personens deltagelse i f.eks. Camp og stævner, samt fotografere på holdene. Billederne benyttes udelukkende på JGI-Swims hjemmeside, Facebookside samt anden form markedsføring af klubben. Når du har svaret på fotogodkendelsen og klikket på ”Næste” fremkommer en kvittering på din tilmelding til ventelisten på holdet.

Kontakt Connie på instruk@jgi-swim.dk eller mobil 23 98 66 11, hvis du har spørgsmål til tilmeldingen.

Da vi på nuværende tidspunkt ikke ved, hvordan situationen i forhold til COVID 19 restriktioner ser ud når vi må starte sæsonen, kan vi desværre komme i den situation, at antallet af svømmere der kan være på hvert hold skal reguleres i forhold til nedenstående angivelser.

 

Holdtype Antal hold af holdtypen Hvert hold er fyldt når ventelisten på et hold er på:
Baby 1
Baby 2,
1
1
11
11
Forælder / barn 1
Forælder / barn 2
2
4
12
12
Plask og leg 1
Plask og leg 2
7
7
13
13
Begynder 1,
Begynder 1 PLUS
10
6
13
13
Begynder 2
Let Øvet 1
Let Øvet 2
Øvet
3
2
1
1
14
14
14
14
Aqua Challenge
Aqua Adventure
1
1
16
16
Action Rescue Team  (livredning) 1 10
Kunstsvømning 1 15
Udspring Begynder
Udspring Øvet
1
1
10
10
Svømmestart  9-14 år 1 10
Specialhold 1 18
Jump for Fun 1 10
Stjernehold 1 Tilmelding hvis evalueret til holdet
Familiehold
(Voksen 1, Barn 1, Voksen 2, Barn 2)
1 Sammenlagt 36 deltagere
Aqua Float Fit – voksenhold 1 8
Aqua Fit – voksenhold 1 20
Voksensvømning 2 10
Masters hold 1 24
Vandpolo U11
Vandpolo U13
Vandpolo U15
Vandpolo U17
1
1
1
1
15
15
15
15
Vandpolo voksen 1 15