Underviserne

Det er trænerne/instruktørerne der anviser den enkelte elev til den rigtige holdtype. Det er desuden trænerne/instruktørerne der har ansvaret for, at den enkelte elev får en undervisning, der understøtter og udvikler svømmerens niveau.

JGI-Swims undervisere får i det omfang tid og økonomi tillader det maksimal uddannelse svarende til det behov, deres respektive hold kræver det.
Målet er at udvikle den enkelte undervisers uddannelsesniveau således, at han/hun gennem uddannelse kan tilføre svømmeundervisningen og -afdelingen dynamik og sikre at den undervisning, der tilbydes, opfylder tidens standarder.

For underviserne arrangeres 2-3 fællesmøder om året med deltagelse af repræsentanter fra bestyrelsen. Mødernes formål er, at skabe et fælles fundament for alle undervisere der har deres gang i Jyllinge Svømmehal samt at sikre, at alle undervisere tilknyttet svømmeafdelingen får en indbyrdes team-ånd. På møderne kan alle relevante emner behandles og de vil desuden være et forum til planlægning af kommende svømmesæsoner. Der er mødepligt til disse møder.

Alle i JGI-Swim ansatte undervisere samt betyrelsen er pålagt at skulle afleverer en børneattest hvert år.

Møder

Undervisermøde for hjælpeinstruktører og føl

Søndag den 12. februar 2023 kl. 12.00 – 14.00

Det foregår i Klublokalet i Jyllingehallerne, hvor vi mødes og starter med at spiser noget pizza. Derefter er dagens program bl.a. en snak om, hvordan det er at være hjælper i svømmeklubben.
Hvad er godt, hvad er skidt, hvad fungerer eller ikke fungerer, hvilke udfordringer har du i dagligdagen som hjælper, og hvordan kan vi sammen sørge for, at det er attraktivt og sjovt at være hjælper?? Dine input er vigtige !!

Jeg forventer at se jer alle 🙂

Du skal tilmelde dig mødet via nedenstående.


Oprettelse af underviserprofil (Vejledningen til højre er lidt misvisende.)

Klik på din “titel” i venstre side, klik på “Tilmeld” i højre side og udfyld skemaet. Klik i “Jeg accepterer handelsbetingelser” nederst (kan desværre ikke fjernes) og klik “Tilmeld”. Du vil efterfølgende modtage en kode som du kan/skal benytte til at logge ind i systemet.