A6 JGI-Swim

A6 JGI-Swim tilbyder en bred vifte af svømmetilbud til vandhunde

Hvem er vi ?

A6 JGI-Swim er en afdeling under JGI – Jyllinge-Gundsømagle Idrætsforening –  og har godt 1.100 medlemmer. Vi holder til i Jyllinge Svømmehal i Jyllinge ved Roskilde og har et 25 m bassin samt et 12 m varmtvandsbassin til rådighed til undervisningen.

Det er klubbens erklærede mål, at udvikle og tilbyde en bred vifte af svømmetilbud til vandhunde i alle aldre fra baby- til voksensvømning, så der til enhver tid er tidssvarende tilbud til svømmere i alle aldre og på alle niveauer.
Derudover kan vi tilbyde aktiviteter som vandpolo, udspring og kunstsvømning, livrednings- og familiehold, aktivitetshold til unge, specialhold til handicappede børn og unge samt aquafithold.
Vores motto er – Sjov undervisning giver dygtige svømmere.

A6 JGI-Swim har en ansat svømmeskoleleder til varetagelse af svømmeskolen og den daglige ledelse af underviser-teamet på ca. 50 undervisere, der alle er uddannet instruktør/træner, hjælpeinstruktør eller er på vej til at blive det.

Svømmeklubben er medlem af SvømDanmark, Danmarks Idrætsforbund (DIF), Danske Gymnastik og Idrætsforeninger (DGI) samt Roskilde Idræts Union (RIU).

På eliteplan er det klubbens mål, at tilbyde de bedst mulige træningsforhold til alle former for konkurrence- og elitesvømning og vandsport.

Sammen med Svømmeklubben Laksen i Ølstykke og Slangerup Svømmeklub (SLSK) dannede JGI-Swim i 2002 startfællesskabet A6-Swim til at varetage konkurrencesvømningen i de tre klubber. Formålet med startfællesskabet er, at skabe optimale fysiske og sociale rammer for konkurrencesvømmerne i de tre klubber og samtidig skabe en konkurrenceafdeling, der kan blande sig i toppen af dansk svømning.

Startfællesskabet udgør en overbygning til de 3 moderklubber, og beskæftiger sig udelukkende med konkurrencesvømning opdelt på startfællesskabets 4 konkurrencehold.
Således foregår alt konkurrencesvømning i A6 ved samtræning, mens al svømmeskoleundervisning ligger i moderklubberne.

A6 JGI-Swim

Jyllingehallerne
Planetvej 35
4040 Jyllinge

Mobil: 23 98 66 11
E-mail: instruk@jgi-swim.dk

Telefontid: Mandag-torsdag kl. 9.00-11.00

 

Svømmeundervisning til børn, unge og voksne – konkurrencesvømning.

A6 JGI-Swim – Jyllingehallerne – Planetvej 35 – 4040 Jyllinge