A6 JGI-Swim

A6 JGI-Swim tilbyder en bred vifte af svømmetilbud til vandhunde

Underviserne

A6 JGI-Swim har et underviserteam på ca. 50 instruktører og hjælpere.

Underviserteamet har vagt tre underviserværdier som deres kendetegn som undervisere i A6 JGI-Swim:

  • FOKUS på opgaven, svømmerne og sikkerhed.
  • POSITIVITET i væremåde, kropssprog og tale.
  • RESPEKT for andre, dig selv, vand og værdier.

Underviserteamet består af både unge knapt så erfarne undervisere, men med en masse energi og lyst til at undervise. Samt nogle mere erfarne undervisere, der stadig sprudler af energi og lyst til at undervise og lære medlemmerne at svømme.

Så vidt det er muligt  rekrutterer og uddanner klubben instruktører fra egne rækker – dvs. hjælpere der efter nogle år som hjælper, har lyst og potentiale til at blive uddannet til instruktør.
Hjælperne er ofte svømmere, der efter en årrække som svømmer, henvender sig og gerne vil være hjælper, eller som gennem en hjælper har hørt om jobbet og gerne vil være med i teamet.

A6 JGI-Swims undervisere tilbydes forskellige undervisningsrelevante uddannelser. 
Målet er at udvikle den enkelte undervisers uddannelsesniveau således, at han/hun kan tilføre svømmeundervisningen og -afdelingen dynamik og sikre, at den undervisning, der tilbydes, opfylder tidens standarder.

For underviserne arrangeres 2-3 fællesmøder om året. Mødernes formål er, at skabe et fælles fundament for alle undervisere der har deres gang i Jyllinge Svømmehal samt at sikre, at alle undervisere tilknyttet svømmeafdelingen får en indbyrdes team-ånd. 

 A6 JGI-Swim’s bestyrelselsesmedlemmer samt underviserteamet og frivillige – fra de er fyldt 15 år – er pålagt hvert år at skulle afleverer en børneattest.

Om A6 JGI-Swim

JGI-Swim tilbyder en bred vifte af svømmetilbud til vandhunde i alle aldre, herunder bl.a. babysvømning, svømmeskoleundervisning, aktivitetshold for teens og tweens, udspring, vandpolo, synkronsvømning, vandpolo, specialhold for fysisk og psykisk handicappede børn og unge, familiesvøm, voksensvøm, mastersvøm, åbent vand svømning og korte kurser i f.eks. crawl.

Svømmeundervisning til børn, unge og voksne – konkurrencesvømning.

A6 JGI-Swim – Jyllingehallerne – Planetvej 35 – 4040 Jyllinge