A6 JGI-Swim

A6 JGI-Swim tilbyder en bred vifte af svømmetilbud til vandhunde

Vejledning til tilmelding på svømmehold

 1. Klik på fanen ”Tilmelding til hold”.
 2. I det fremkomne popup vindue, vælges den kategori (børnehold, familiehold, voksenhold, aktivitetshold mv.), der passer til den type hold du ønsker at tilmelde på. Klik på holdtypen i fanen til højre.
 3. Nu kan du se alle holdene på den holdtype du har valgt.
 4. Vælg det hold du vil tilmelde på.
 5. Når du klikker ”Tilmeld” på et hold har du samtidig tilkendegivet, at du har læst og accepteret A6 JGI-Swim’s “Betingelser, retningslinjer og information ved tilmelding”.
  For at se og læse ”Betingelserne” skal du klikke på ”Tryk her” i højre side under ”Information”.
 6. På det hold du ønsker at tilmelde på, skal du klikke på knappen “TILMELD” eller hvis der er venteliste på knappen ”VENTELISTE”.
 7. Er holdet fyldt, skal du vælge, om du vil tilmelde på et andet hold, hvis der er ledige pladser, eller du vil sætte dig/dit barn på venteliste. Det er gratis at stå på venteliste.
 8. Er du eller den du skal tilmelde nuværende medlem skal du logge ind i rammen ”Eksisterende profil”. Skriv enten mobilnr. eller mailadresse. Er der flere profiler tilknyttet mobilnummeret/mailadressen skal du klikke på navnet på den, du vil tilmelde på holdet og derefter klikke på ”Tilmeld”.
 9. Ved tilmelding af et nyt medlem skal du udfylde felterne i ”Ny profil”, acceptere handelsbetingelserne og derefter klikke på ”Tilmeld”.
 10. Sidste trin er fotogodkendelse, hvor der skal svares på om: “Jeg er indforstået med at der må tages billeder af mig” – Giv tilladelse eller Nej tak. Fotogodkendelsen gælder KUN i forhold til, at A6 JGI-Swim må fotografere i forbindelse med personens deltagelse i f.eks. Camp og stævner samt fotografere på holdene. Billederne benyttes udelukkende på A6 JGI-Swims hjemmeside, Facebookside samt anden form for markedsføring af klubben. Når du har svaret på fotogodkendelsen og klikket på ”Næste” fremkommer en kvittering på din tilmelding.
 11. Er du skrevet på venteliste, vil du modtage en SMS og/eller mail, hvis der bliver en ledig plads på holdet. Du skal benytte det medsendte link for at acceptere pladsen og betale kontingentet.
  Der kan til tider være problemer ifm. linket. Så kan du i stedet gå ind på vores hjemmeside www.jgi-swim.dk og klikke på fanen ”Medlemslogin”. Skriv mobilnr. eller mailadresse og klik på ”LOG IN”. Accepter pladsen og betal kontingentet.
 12. Godkendelse og betaling skal ske inden for 7 dage fra den dag du modtager tilbuddet om en plads ellers bortfalder det og pladsen tilbydes den næste på ventelisten.

Kontakt klubbens svømmeskoleleder på instruk@jgi-swim.dk eller mobil 23 98 66 11, hvis du har spørgsmål til tilmeldingen.

 

A6 JGI-Swim

Jyllingehallerne
Planetvej 35
4040 Jyllinge

Mobil: 23 98 66 11
E-mail: instruk@jgi-swim.dk

Telefontid: Mandag-torsdag kl. 9.00-11.00

 


Svømmeundervisning til børn, unge og voksne – konkurrencesvømning.

 

A6 JGI-Swim – Jyllingehallerne – Planetvej 35 – 4040 Jyllinge